Diedjee Diskoosjoo

Diedjee Diskoosjoo

De Diedjee Diskoosjoo is de meest swingende Diskoosjoo van heel Nederland. Diedjee draait voor oud, maar vooral voor jong de leukste kinderhits van Raak!, Ch!pz, K3, Gebroeders Ko, Kus, Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen, Keet en alle andere hits die kinderen super vinden.

Samen met alle kinderen en hun papa’s, mama’s en opa’s en oma’s maakt Diedjee er een superfeestje van met wedstrijdjes waarmee leuke prijzen te winnen zijn, een dancebattle tussen de jongens en de meiden en daarnaast danst Diedjee natuurlijk gezellig met de kinderen mee.

De Diedjee Diskoosjoo is ook te boeken met een spetterend optreden van Raak! waarbij de meiden van Raak! en Diedjee er zeker voor zullen zorgen dat alle ‘Handjes in de lucht’ zullen gaan.

Diedjee

Hoi allemaal, ik ben Diedjee en ik vind het superleuk om er samen met jullie een groot feest van te maken. We zingen, springen en dansen op de coolste hits voor kinderen en spelen leuke spelletjes. En wie kunnen er eigenlijk beter dansen? De jongens of de meiden? In een spannende battle gaan we zien we de beste dansers zijn… Ik heb in eigenlijk altijd wel zin in een feestje! Doen jullie mee?